[pic=4_1237709506.JPG]Verslag van topper VOSSELAAR - Sint Janskring: 2 - 3 Inderdaad, je hebt wat gemist. Vosselaar kon mits 3 -1 of 3 -0 vandaag kampioen zijn, en dat lieten ze blijken aan hun T shirts met opschrift: Kampioen zijn we zeker. De champagne mag echter nog een week in de ijskast blijven.Set 1 was duidelijk voor de thuisploeg. Weinig spanning en op 15 minuten stond het 1-0 (25-16) Set 2, met Beau terug op het veld (hij was te laat toegekomen) ging wat beter, maar het was toch weer Vosselaar, met Jo de Clercq in het midden ipv op de libero, dat de set won (25-22) en stilaan aan vieren begon te denken. Diesel Sint Janskring dacht het nog niet. Set 3 kwam Vosselaar er bijna niet aan te pas. De broers Sas maakten veel fouten en receptioneel ging de ganse ploeg onderuit, resultaat 16-25. De Clercq kreeg het fysiek zwaar en werd geviseerd in receptie. Toch redelijk gelijk opgaand in set 4, maar op het einde duwde Herentals door en won de set (21-25) met een uistekende Nick Hermans en sterk blokkerend werk. 2-2 en weg titel voor vandaag. Vosselaar leek als een pudding in te storten en in set 5 kwamen ze onmiddellijk 2-6 achter. Even een kort dipje van de bezoekers liet de thuisploeg tot 6-6 terugkomen, maar dan stond er geen maat meer op Herentals. Hun negende 5-setter werd winnend afgesloten(9-15). Vosselaar teleurgesteld, maar terecht (tweede keer ) verloren van de jonge ploeg, waar iedereen een goed niveau haalde.Volgende week zaterdag 28 maart om 18u in de Vossenberg tegen Kasterlee zal er weer moeten geknokt worden, hopelijk nog eens 3 punten te winnen.[i]Verslag Sint-Janskring[/i]Aanvulling door VosselaarIk zou toch even een foutje in jullie verslag willen rechtzetten. Jullie meenden te zeggen dat VC Vosselaar met 3-0 of 3-1 van jullie moest winnen om de titel binnen te halen.Dit is echter niet het geval. Als VC Vosselaar met 3-2 had gewonnen zou Rijkevorsel enkel nog maar op gelijke hoogte kunnen komen. Aangezien zij een minder slechtgemiddelde hebben zouden wij toch nog kampioen zijn. En de gebroerders Sas zijn ook niet samen onderuit gegaan, Sas Seppe had last van een blessure en heeft daardoor zichzelf laten vervangen. En die nederlaag heeft ons er niet van weerhouden de champagne toch uit de kast te halen.Mvg,Guns Willem